Hutspot Smokkelen

Jullie worden ontvangen met koffie/thee in een authentiek en gezellig oud bruin café. Plots wordt de rust verstoord door een van onze instructeurs. Er is een probleem op getreden in de keuken. Wietze de kok is helemaal vergeten om alle ingrediënten voor de hutspot te bestellen. Aan de hand van een GPS gaan jullie per groep op zoek naar alle ingrediënten die her en der in het bos te vinden zijn. Welk team komt als eerste terug met de meeste en juiste ingrediënten? Wanneer alle teams terug zijn en de wortelen de uien en de aardappelen ingeleverd zijn. Kan iedereen genieten van een overheerlijk en uitgebreid stamppottenbuffet.

Kosten bovenstaand programma € 39,50 p.p. incl 19% BTW Incl. Tijdschema 4,5 uur (Najaar en Winter)
17:00 uur ontvangst
21:30 uur einde

Offerte of meer informatie aanvragen? klik dan hier

Shaslick Sprokkel

In de Zomer gaan we heerlijk bbq'en alleen lopen we dan tegen een ander probleem aan. Wietze de kok is helemaal vergeten om alle ingrediënten voor de barbecue te bestellen. Aan de hand van een GPS gaan jullie per groep op zoek naar alle ingrediënten die her en der in het bos te vinden zijn. Welk team komt als eerste terug met de meeste en juiste ingrediënten? Wanneer alle teams terug zijn en de paprika’s de uien en de stukken vlees aan spies zitten kan iedereen genieten van een overheerlijk en uitgebreid barbecuebuffet, of laten jullie het vlees liever door de kok bereiden en geniet je van een overheerlijke spies op je bord?Shaslick sprokkel

Kosten bovenstaand programma actieprijs € 39,50 p.p. incl 19% BTW Incl. Tijdschema +/- 4,5 uur (gehele jaar door, s'winters bbq we binnen)
14:30 uur ontvangst
17:30 uur alle groepen terug uit het bos aansluitend BBQ
??:?? uur einde

Offerte of meer informatie aanvragen? klik dan hier